Kostilskud

Fiskeolie (Omega -3 )

Vidste du godt at du godt at du ikke selv danner omega-3?

Og at det skal tilføres via kosten eller via tilskud?

Kostilskud

Fiskesolie (Omega -3 )

Vidste du godt at du godt at du ikke selv danner omega-3? Og at det skal tilføres

via kosten eller via tilskud?


EQ Pure artic oil

Ren Omega-3 olie fra 100% arktisk vildfisk med økologisk, koldpresset olivenolie og vitamin D3 – tilsat en frisk smag fra naturlig citron og appelsin.


Vidste du godt at?


  • Overvægt af Omega-6-fedtsyrer kan blive et stort helseproblem hvis du spiser langt mere af det end Omega-3.


  • I dag er forholdstallet eller rationen mellem Omega-6 og Omega-3-fedtsyrer i den vestlige diæt mellem 10:1 og 20:1. (Det bør ikke være højere end 5:1)


  • En ratio højere en 5:1 forlænger tiden og omfanget af betændelsesreaktionerne i kroppen. Og det er alment kendt at varige betændelser er en drivkraft bag en række kroniske sygdomme som hjerte- og karsygdomme, diabetes type-2 og fedme.


  • En bedre balance imellem indtag af Omega-6 og Omega-3 kan være nøglen til en bedre helse og reducere og forebygge kroniske sygdomme.


  • Den største kilde til omega-6 er forarbejdet mad og planteolier fra for eksempel soja, solsikke og majs, som indeholder optil 80% Omega-6 og lidt eller ingen Omega-3.

Hvorfor lige EQ Pure artic oil?

Norsk, arktisk, blodtest og videnskab bag!

Er du nogensinde blevet testet for

om du har brug for Omega-3?


Måske tager du allerede et Omega-3 produkt, men ved du om det virker? Kan du mærke en forskel?


Eqology har udviklet en anonym blodtest, som vil fortælle dig hvad din balance af Omega-3 / Omega-6 er samt hvor stor en procentdel af Omega-3 du har omkring dine celler. Du tager denne test ved opstart på produktet. Efter 120 dage får du taget endnu en blodtest, så vi kan se din fremgang i dit Omega-3/ Omega-6 niveau.


Hvad hvis jeg ikke har brug for produktet?

Ligger din balance imellem Omega-3 og Omega-6 på 1:3, får du dine penge retur.


Få dit tilskud helt GRATIS!

Hvis 3 af dine venner eller familiemedlemmer bestiller det samme produkt som dig – vil du modtage dit produkt GRATIS! Du betaler kun forsendelses-/håndteringsbegyr. Kontakt os - hvis du ønsker at opnå dette!


Sådan bestiller du

Du vælger hvilken smag du ønsker og klikker på linket nedenfor, så bliver du sendt til Eqology's hjemmeside, hvor produktet er lagt i kurven allerede - så udfylder du blot kontakt og betalings oplysninger. ​


Herefter modtager du med posten din EQ Pure Artic Oil, så du kan komme igang med det samme. Din første anonyme bloddråbetest skal du have af mig, så kontakt mig efter du har bestilt og så finder vi ud af om vi skal mødes, eller om jeg skal sende testen til dig via post.

HVAD KOSTER DET?

PRISER &

FORLØB

Pris første måned

Vi anbefaler dobbelt dosering den første måned, for at booste dine celler - du vil derfor modtage 2 flasker EQ Pure Artic Oil i din første levering inkl. 2 test. Første måned af dit EQ premium abonnement koster 849 DKK + 39 kr. i forsendelse og håndtering.

Pris efter første måned

Efter første måned vil du med EQ premium abonnement modtage 1 flaske EQ Pure Artic Oil for kun 344 DKK + 39 kr. i forsendelse og håndtering. Dit abonnement forløber i min. 6 måneder, hvorefter det er muligt at opsige dette, hvis det ønskes.

Sådan foregår forløbet

Dit forløb starter med en anonym bloddråbetest. Den sendes til et norsk lægelaboratorium i Oslo: VITAS, hvor dit Omega 3 måles samt din ratio mellem Omega 3 og 6, for det er denne ratio der i følge Sundhedsstyrelsen bør lægge på et forhold under 1:4. Normalpris for denne bloddråbetest er 995 kr.

Efter 5 måneder er det tid til retest, for at se hvor meget dit Omega-3/Omega-6 forhold er forbedret siden du startede på EQ Pure Artic Oil.

Veganer? Læs med her!

Eqology har også lavet en vegansk udgave: EQ Pure Vegan Oil som er fra 100% vegansk bæredygtig og frisk mikroalge af typen Schizochytrium sp. med koldpresset økologisk olivenolie af høj kvalitet - tilsat naturlig appelsinsmag og antioxidantblanding: æterisk rosmarinekstrakt, vitamin E og vitamin D2.


Kontakt os på info@knapmanntraening.dk hvis du er interesseret i mere information om denne olie.

HVEM ER VI?

Kompetent, passioneret & energisk træner-team, som hjælper dig med at opnå et positivt selvbillede, (gen)finde glæden ved træning og opnå dit vægttabs, opstramning og/eller styrke mål i KBH NV & Valby!

Copyright ©2024 All rights reserved Kristine Knapmann