8 ugers

KICKSTARTER Challenge

Kickstart din nye sundere livsstil med en sjov, varierende og udfordrende træning,

der samtidig fylder dig med energi og giver dig overskuddet tilbage i hverdagen!​​​


Slut med at være plaget af dårlig samvittighed og

kun at drømme om en sund og stærk krop! 💪

Challenge er for dig som 👇

 • Vil mærke effekten af fast træning, hvor du bl.a. vil blive stærkere, få mere overskud, blive mere tonet og opnå dine længe ønskede træningsresultater.

 • Vil tillade dig selv “mig-tid” og et frirum, hvor der er plads til at du kan genoplade batterierne, grine og glemme al hverdagens hurlumhej.

 • Savner et fællesskab som bl.a. vil motivere dig, udfordre dig og som du vil glæde dig til at skulle se hver gang!

 • Mangler inspiration og vejledning til hvordan du skal gribe din træning og kost an - så du bedst muligt opnår dine mål!

Start op når det passer dig!
Løbende opstart på challengen!

Se hvilken træning vi laver👇

Det indeholder challengen 👇

 • 8 uger med 2 ugentlige træninger på hold m. personlig træner (man & ons ell. tirs & tors, kl. 6-7 (kun man & ons), kl. 17-18 ell. kl. 18-19)

 • GRATIS fælles søndags træning (Hver 1. søn i måneden)

 • Opstarts, midtvejs og slut kropsmåling (Vægt, muskelmasse, fedt% m.m.)

 • Opstartssamtale - 30 min, så du får den bedste start!

 • 4 personlige kostsamtaler - 15-20 min på zoom.

 • Ugentlige opfølgninger pr. sms - så vi sikrer din motivation er høj hele vejen igennem, og du kommer i mål!

 • Special tilbud på vores efterfølgende udendørs bootcamp🥳 (Spar 50% på din 1. måned!!!)

Værdi: 4999kr

Din pris KUN: 2999kr

HYPPIGT STILLEDE SPØRGSMÅL

Her er svarene på alle dine spørgsmål!

Skal jeg have nogen trænings erfaring?

Nej det skal du ikke! Hvis du er helt ny, er dette en god måde at starte din træningsrejse sikkert på! Du lærer en masse om at tabe dig, træne sikkert og forblive fit for evigt. Men er du allerede lidt erfaren - skal du ikke være bange for at du kommer til at kede dig!

Hvor foregår træningen?

Vi træner udendørs primært på et træningsområde ved Grøndals Multi Center (Hvidkildevej 64, KBH NV), hvor der også er er gratis parkeringsmuligheder lige ved siden af. I tilfælde af dårligt vejr er vi på en skole i nærheden - se under "Praktisk v. dårligt vejr."

Parkerings muligheder:

Parkering er gratis i området både ved Grøndals multicenter og Grøndalsvænget skole, men en fri plads er selvfølgelig ikke altid garanteret i København. Der er dog næsten altid pladser ved Grøndals centeret. Men kom i god tid eller tag evt. cyklen og boost din træning.

Hvornår ligger træningerne?

Normalt er man tilknyttet et fast hold, hvilket betyder flere træningstids muligheder (kl. 6-7, kl. 17-18 og kl. 18-19).

Når vi når til sommeren (Juni, juli & august) er der fleksibel træning, hvor man booker de træninger der passer netop dig.

Hvilken slags træning er det?​​

Træningsformen er en helkropstræning bestående af en blanding af styrketræning og funktionel træning med et puls element indover. Træningen foregår med kropsvægt, TRX-slynger, kettlebells og elastikker.

Skal jeg være i form for at deltage?​​
Nej, det skal du ikke. Meningen er, at du kan komme i form under bootcampen. Du kan være med uanset hvilket niveau, du befinder dig på lige nu – også selvom du aldrig har trænet før.​​

Praktisk v. dårligt vejr

Alle træninger foregår udendørs. Hvis det er dårligt vejr, trækker vi hen mod Grøndalsvænget skole og træner under overdækningen. Ved tordenvejr, kan træningen aflyses eller udskydes til en anden dag.​​

Bootcamp abonnement koncept

Få blandt andet glæde af:


 • Unikt transformerende fællesskab af ligesindede kvinder!


 • Løbende opstart (Start op lige når det passer dig!)


 • 2 ugentlige træninger, kropsmålinger, styrke/konditionstest, hjemmetræningsprogrammer, support tlf. / mail, månedlige søndags træninger, opskrifthæfte, indkøbsguide og meget mere!


 • FLEKSIBELT​ og miks hold henover sommeren & julen (Book selv op til 3 træninger pr. uge, som passer netop dig! & ombook op til 24 timer før! Henover sommeren & julen kører vi med mikset mande & kvinde hold)

Ferielukket fra d. 03/2-23 til d. 12/2-23.

Pris pr. måned: 1295kr

Hør hvad Monica siger om bootcampen

5 ud af 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Vores bootcamp hold:

Læs mere om indhold ved at klikke henne til venstre.

PS. Alle træninger foregår udendørs i KBH NV!

Pris pr. måned: 1295kr

Binding: min. 2 måneder jf. handelsbetingelserne.

Hold A: Man + Ons, kl. 17-18
Miks hold V. Kristine

Hold B: Man + Ons kl. 18-19
Kvinde hold V. Kristine

Hold C: Tirs + Tors kl. 17-18
Kvinde hold V. Kristian

Hold D: Tirs + Tors kl. 18-19
MIKS hold V. Kristian

Hold F: Man + Ons kl. 06-07

MIKS hold V. Kristine & Kristian

Opsigelse: Opsigelsen af abonnement skal foregå med løbende måned + en måneds varsel. Opsigelsen skal ske skriftligt og sendes til info@kristineknapmann.dk


OBS det er dit eget ansvar at sørge for at sende din opsigelse skriftligt til os senest den sidste dag i måneden, samt at sikre at du modtager en bekræftelse fra os.

Ferielukket fra d. 03/2-23 til d. 12/2-23.

Hvad går bootcampen ud på?

Vores standard bootcamp er opbygget henover med 2 ugentlige træninger. Den retter sig mod voksne 30+ som forgæves har forsøgt at finde en træningsform de holder af og kan vedligeholde. Dem som inderligt ønsker at blive stærkere, smide de overflødelige kilo og få energien tilbage i hverdagen, så de kan være den bedste udgave af dem selv!


Du får gennem bootcampen både træning, kropsmålinger (tilstandsrapport af din krop), hjemmetræningsprogrammer, gratis ekstra træninger, kost & livsstilsændrende video materiale og meget mere! Altsammen skræddersyet til at du hurtigst og holdbart opnår netop dine mål!

DET FÅR DUBOOTCAMPEN!

UDENDØRS BOOTCAMP FOR 30+!

TILSLUT DIG VORES UNIKKE FÆLLESSKAB - EN BESLUTNING DU IKKE VIL FORTRYDE!

Populære bootcamp forløb

Hør hvad Mads siger om bootcampen

5 ud af 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

OPLEV SMIL, GRIN, SVED

OG FED ENERGI!

Vi garanterer at du vil forlade træningen med sved på panden og et stort smil på læben

og et energiboost!SJOV TRÆNING FOR

ALLE NIVEAUER!

Vi går ind for at det skal være sjovt & hårdt! Målet er at ud skal finde træningsglæden og have lyst til at bibeholde dine nye vaner!UNIKT INKLUDERENDE FÆLLESSKAB

I er alle i samme båd, og der er plads til

kvinder i alle størrelser. Vi støtter op om hinandens udfordringer og mål!FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL HER!

HYPPIGT

STILLEDE

SPØRGSMÅL

Hvor træner i henne?

Vi træner udendørs på træningsområdet ved Grøndals Multicenter i KBH NV. Ved enkelte undtagelser fx. dårligt vejr og mandage eftermiddage træner vi ved Grøndalsvænget skole i KBH NV.

Info vedr. lokation følger når du tilmelder dig. Der er gratis parkeringsmuligheder begge steder.

Alle træninger foregår udendørs uanset vejret. Ved tordenvejr, kan træningen aflyses eller udskydes til en anden dag.​​

Hvornår ligger træningerne?

Normalt er man tilknyttet et fast hold, men henover sommeren ( Juni-juli-august) kører vi fleksibel sommer træning, hvor vi samler kvinder & mændene på holdene.

Hvilket betyder flere træningstids muligheder (17-18, 18-19 og morgentider). Herudover får man bl.a. adgang til at kunne booke op til 3 træninger pr. uge samt ombooke op til 24 timer før! Hør mere om dette til prøvetræningen.

Skal jeg have nogen trænings erfaring?

Nej det skal du ikke! Hvis du er helt ny, er dette en god måde at starte din træningsrejse sikkert på! Du lærer en masse om at træne sikkert, tabe dig og forblive fit for evigt.

Men er du allerede erfaren indenfor træning - skal du ikke være bange for at du kommer til at kede dig! Vi tilpasser træningerne den enkelte - så du uanset niveau altid vil blive udfordret!

Hvornår kan jeg komme og prøve?

Der er løbende prøvetræninger til vores bootcamps. Så du kan komme og afprøve vores bootcamp koncept, møde os trænere og se om det kunne være noget for dig. Klik her for at se hvornår de næste prøvetræninger ligger.

Skal jeg på kur, for at få noget ud af det?​​

Nej, overhovedet ikke. Min filosofi indenfor kost er, at intet er forbudt – det handler derimod om mængderne, man indtager.​

For at du kan tabe dig, kræver det, at du er i kalorier underskud, hvilket jeg vil vejlede dig i, så du får de rigtige mængder mad samt den rigtige fordeling af forskellige makro-næringstoffer.

Det behøver ikke være besværligt, at tabe sig. Det kræver blot lidt tilvænning i starten, indtil du lærer hvordan det optimale setup er for netop dig og din hverdag.

Hør hvad Mads siger om bootcampen

5 ud af 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvilken slags træning er det?​​

Træningsformen er en helkropstræning bestående af en blanding af styrketræning og funktionel træning med et puls element indover. Træningen foregår med kropsvægt, TRX-slynger, kettlebells og elastikker.

Hvilken slags træning er det?​​

 • 2 x ugentlige træninger af 1 times varighed
 • Månedlig kropsmåling (Fedt-%, muskelmasse, body-age m.m.)
 • Styrke/konditions test (Månedlig)
 • Hjemmetræningsprogram (med / uden udstyr)
 • Kost & livstilsvejledende materiale (Video & pdf)
 • Support pr. tlf./mail (man - fre, 8-16)

Bonus:

 • Gratis månedlig søndags træning
 • Vandflaske + mule pose (Opstartsgave)
 • Fælles online forum (m. sparring, tips, challenges m.m.)

Prisen pr. mdr.:1295kr.

(Opsigelse løbende betalings måned + 1 mdr.)

Skal jeg være i form for at deltage?​​

Nej, det skal du ikke. Meningen er netop, at du kan komme i form under bootcampen. Du kan være med uanset hvilket niveau, du befinder dig på lige nu – også selvom du aldrig har trænet før.​​​​​

Hvad hvis jeg skal på sommerferie?

Henover sommeren (Juni, juli & august) kører vi fleksibel træning, hvor vi åbner alle vores hold op for både mænd og kvinder. Og så kan man frit booke op til hele 3 træninger pr. uge ud fra de tilgængelige træninger som ligger: man, tirs, ons, tors hhv. kl. 17-18 og 18-19 og en til to morgentræninger (6-7 ell. 7-8 ell. 9-10).

Udover at man frit booker sig ind på de træninger man ønsker, så kan man op til 24 timer før ombooke sine træninger - hvis der kommer noget uforudsigeligt op.

Og vi kører med løbende opstart, så man kan starte op når det passer ind i netop din hverdag. Og man kan henover sommeren helt gratis pausere sin abonnement i op til 4 uger.

Hvordan fungerer det?

Når du beslutter hvilket hold du ønsker at være tilmeldt og har betalt for 1. mdr. så kører dit abonnement indtil du opsiger det.

Tilmelder du dig fx man + ons kl. 17-18, så træner du på dette hold kontinuerligt indtil du opsiger dit abonnement.

OBS! Vær opmærksom på i sommer og jule perioden, tilmelder man sig ikke et specifikt hold, men blot enten sommer eller jule abonnementet og modtager en guide til klippekorts ordningen.

👉 OPLEV SMIL, GRIN, SVED

OG FED ENERGI!

vi garanterer at du vil forlade din første træningssession med sved på panden og et stort smil på læben og et energiboost!


👉 SJOV TRÆNING FOR

ALLE NIVEAUER!

vi GÅR IND FOR AT TRÆNING SKAL VÆRE SJOVT OG TILPAS HÅRDT TIL AT DU FLYTTER DIG SAMTIDIG MED DU HAR DET SJOVT! MÅLET ER AT DU SKAL FINDE TRÆNINGSGLÆDEN OG HAVE LYST TIL AT FORTSÆTTE MED AT TRÆNE!


👉 UNIKT INKLUDERENDE FÆLLESSKAB

DU KOMMER TIL AT TRÆNE PÅ HOLD KUN FOR KVINDER, DER ER I SAMME BÅD SOM DIG. DER ER PLADS TIL KVINDER I ALLE STØRRELSER, OG VI STØTTER OP OM HINANDENS UDFORDRINGER OG MÅL!


Læs et udpluk af tidligere deltageres

ANMELDELSER

5 UD AF 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Skal du være den næste?

HVEM ER VI?

Kompetent, passioneret & energisk træner-team, som hjælper dig med at opnå et positivt selvbillede, (gen)finde glæden ved træning og opnå dit vægttabs, opstramning og/eller styrke mål i KBH NV & Valby!

Copyright ©2024 All rights reserved Kristine Knapmann