Kostvejledning

Få den krop du drømmer om, helt uden at

skulle give afkald på alt du elsker!

Kostvejledning

Få den krop du drømmer om, helt uden at

skulle give afkald på alt du elsker!

Hvad går det ud på?

Alle kan have brug for kostvejledning!

Kostvejledning handler i bund og grund om at blive klogere på hvad kosten gør ved din krop, og hvordan du bedst muligt sammensætter den for at opnå netop dit mål. Hvad end det er vægttab, muskelopbygning eller vægtvedligeholdelse.

Alt afhængig af din målsætning, din hverdag og præferencer er - så vil forskellige typer af kostforløb være idelle for dig.

Vi tilbyder bl.a. følgende services:

👉 Kostvejlednings forløb, 3 måneder inkl. opstartssamtale på 30-45 min, ugentlige opfølgninger og råd/vejledning til hvordan du bedst muligt mestre en sundere livsstil.

👉 Kostfotos, hvor vi gennem billeder du sender til os i en uge vejleder dig i hvordan du kan optimere din kost og besvarer dine spørgsmål ang. din kost.


Hvis du er træt af aldrig at opnå holdbare resultater, at være på kur hver 2. måned, og træt af Yo-Yo-vægten, og hvis du er klar til at lave en permanent ændring i dine kostvaner - så er det tid til at kontakte os!


Udpluk af tidligere anmeldelser

HVEM ER VI?

Kompetent, passioneret & energisk træner-team, som hjælper dig med at opnå et positivt selvbillede, (gen)finde glæden ved træning og opnå dit vægttabs, opstramning og/eller styrke mål i KBH NV & Valby!

Copyright ©2024 All rights reserved Kristine Knapmann