Stram op, smid kiloene og bliv klar til at hoppe i sommertøjet med en god følelse ☀️

Kickstart vægttabet og den sunde livsstil - i et stærkt fællesskab!

Tilmeld dig en enkelt prøvetræning og få fingrene i dette:

 • En 60 min. gruppe træning hvor du får lov at prøve vores sjove anderledes træning. Træningen består af styrke og kondition med og uden redskaber - og alle kan være med uanset niveau.


 • En indkøbsguide som vejleder dig i hvordan du kan spise for, at opnå dine resultater og bibeholde dem. Samt hvordan du navigerer i sundhedsjunglen.


 • 3 Gratis opskrifter som giver dig idéer til lækre og sunde måltider som hele familien vil elske.


 • Eksklusivt sign up tilbud på kommende bootcamp, så hvis du beslutter dig for at tilslutte dig dette fede anderledes og sjove trænings- fællesskab, opnår du et super godt tilbud på vores kommende bootcamp.


Værdi: 800kr

DIN PRIS: KUN 97dkk

Mærk energien og den gode følelse i kroppen.

Kom og prøv en enkelt træning -

OBS: begrænsede pladser

Søndag d. 24 juli kl. 10.00-11.30


OBS! Over sommeren er vores prøve træninger et

mix af kvinder & mænd, da vores hold i løbet af

vores fleksible sommer bootcamp også er mixet.

Grøndals multi center:

Hvidkildevej 64, 2400 København NV

Info: Når du har udfyldt formularen, kan du på næste side betale for din prøvetræning. Så er din tilmelding fuldført.

Du tilmeldes ved tilmeldingen samtidig vores mailliste. Vi sender kun relevant materiale, tilbud, råd og vejledning. Vi spammer aldrig og du kan afmelde dig når som helst.

Info: Vi passer ekstra godt på hinanden, så alle kan føle sig trygge under træningen.


Vi er udenfor i den friske luft, holder god afstand og der er håndsprit til rådighed.

Læs et udpluk af hvad deltagere siger om bootcampen:

⭐⭐⭐⭐⭐ 5 ud af 5

Mød Kristine

Hej👋🏼 mit navn er Kristine Knapmann.


Jeg er certificeret personlig træner, kostvejleder og kommende fysioterapeut.


Mit team og jeg laver sjove, energifyldte og anderledes udendørs bootcamps for alle kvinder som drømmer om at komme i form, genfinde deres energi og få deres selvtillid tilbage gennem sjov, anderledes og super effektiv helkropstræning i den friske luft!


Vores filosofi er at træning skal være sjovt og tilpasses den enkelte deltager, så alle bliver udfordret. Du kan være sikker på at vi kommer til at presse dig så du kommer i gang med at opnå de fede resultater du drømmer om!🤩

Hvad siger du til det?

Skal vi ikke bare se og komme i gang?

Video udtalelser fra bootcamp deltagere:

5 ud 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

5 ud 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

5 ud 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

5 ud 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

5 ud 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

5 ud 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

5 ud 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

HYPPIGT STILLEDE SPØRGSMÅL

Her er svarene på alle dine spørgsmål!

Hvornår ligger bootcamp træningerne?

Normalt er man tilknyttet et fast hold, men henover sommeren ( Juni-juli-august) kører vi fleksibel sommer træning, hvor vi samler kvinder & mændene på holdene.


Hvilket betyder flere træningstids muligheder (17-18, 18-19 og morgentider). Herudover får man bl.a. adgang til at kunne booke op til 3 træninger pr. uge samt ombooke op til 24 timer før! Hør mere om dette til prøvetræningen.


Ferielukket: 10/8-25/8.


Skal jeg have nogen trænings erfaring?

Nej det skal du ikke! Hvis du er helt ny, er dette en god måde at starte din træningsrejse sikkert på! Du lærer en masse om at tabe dig, træne sikkert og forblive fit for evigt. Men er du allerede lidt erfaren - skal du ikke være bange for at du kommer til at kede dig!


Hvilken slags træning er det?​​

Træningsformen er en helkropstræning bestående af en blanding af styrketræning og funktionel træning med et puls element indover. Træningen foregår med kropsvægt, TRX-slynger, kettlebells og elastikker. Vi træner udendørs på et træningsområde ved Grøndalsvænget skole, hvor der også er er gratis parkeringsmuligheder.


Praktisk - vejr og parkering

Alle træninger foregår udendørs. Hvis det er dårligt vejr, trækker vi hen mod Grøndalsvænget skole og træner under overdækningen. Ved tordenvejr, kan træningen aflyses eller udskydes til en anden dag.​​


Parkering er gratis i området, men en fri plads er selvfølgelig ikke altid garanteret i København. Kom i god tid eller tag evt. cyklen og boost din træning 💪


Skal jeg på kur, for at få noget ud af det?​​

Nej, overhovedet ikke. Hvis du ønsker det, kan du tilkøbe en kostplan, som er skræddersyet til dig og dine behov. Min filosofi indenfor kost er, at intet er forbudt – det handler derimod om mængderne, man indtager.​


For at du kan tabe dig, kræver det, at du er i kalorier underskud, hvilket jeg vil vejlede dig i, så du får de rigtige mængder mad samt den rigtige fordeling af forskellige makronærringstofferne.


Det behøver ikke være besværligt, at tabe sig og spise efter en kostplan. Det kræver blot lidt tilvænning i starten, indtil du lærer hvor store mængder, du skal spise, af de forskellige fødevarer.

Hvornår kan jeg komme og prøve?

Skal jeg være i form for at deltage?​​

Nej, det skal du ikke. Meningen er, at du kan komme i form under bootcampen. Du kan være med uanset hvilket niveau, du befinder dig på lige nu – også selvom du aldrig har trænet før.​​


Hvad få jeg som deltager på holdet og hvad koster det?

 • 2 x ugentlige træninger af 1 times varighed
 • Månedlig kropsmåling (Fedt-%, muskelmasse, body-age m.m.)
 • Styrke/konditions test (Månedlig)
 • Hjemmetræningsprogram (med / uden udstyr)
 • Kost & livsstilsvejledende materiale (Video & pdf)
 • Support pr. tlf./mail (man - fre, 8-16)


BONUS:

 • Gratis månedlig søndags træning
 • Vandflaske + mule pose (Opstartsgave)
 • Fælles online forum (m. sparring, tips, challenges m.m.)
 • Gratis træningsmåtte (Første 50 personer)


Prisen pr. mdr.:1295kr.

(Opsigelse løbende betalings måned + 1 mdr.)


Hvad hvis jeg skal på sommerferie?

Henover sommeren (Juni, juli & august) kører vi fleksibel træning, hvor vi åbner alle vores hold op for både mænd og kvinder. Og så kan man frit booke op til hele 3 træninger pr. uge ud fra de tilgængelige træninger som ligger: man, tirs, ons, tors hhv. kl. 17-18 og 18-19 og en til to morgentræninger (6-7 ell. 7-8 ell. 9-10).


Udover at man frit booker sig ind på de træninger man ønsker, så kan man op til 24 timer før ombooke sine træninger - hvis der kommer noget uforudsigeligt op.


Og vi kører med løbende opstart, så man kan starte op når det passer ind i netop din hverdag. Og man kan henover sommeren helt gratis pausere sin abonnement i op til 4 uger.